לסיכום ,כיום ישנם פיתוחים טכנולוגיים שהופכים את נושא ניטור הנשימה לתינוקות לפשוט, קל ויעיל. הורים רבים מעדיפים את מכשירי הניטור הקטנים והקומפקטיים על פני מכשיר הבייבי סנס הגדול והמסורבל שכולל פלטות ולוחות שצריך לשים במיטה, כשבמקרה של תינוקות פעלתניים – יש סיכוי שהחוט יתנתק ויגרום לצפצופים מיותרים באמצע הלילה.
כמו כן, כאשר המוניטור נמצא על גוף התינוק, קל יותר לכבות אותו והוא קטן ולא מפריע, כך שלא יהיה מצב שבו קמתם להרים את התינוק כי התעורר ובכה בלילה, ואז התחיל צפצוף מבהיל (מניסיון אישי, זה קורה הרבה.
מכשיר ניטור לתאומים – מוניטור נשימתי לתאומים.
כאמא לתאומות, אני יכולה לשתף שכשהן היו קטנות, הן אהבו לישון יחד.
זה היה נראה לי כמו המהלך הטבעי ביותר, אחרי שבמשך 9 חודשים בבטן הן התרגלו להרגיש תמיד שמישהו נוגע בהן, היה להן חמים ונעים, ואז הן יצאו החוצה לעולם הקר, ופתאום היה חסר להן להרגיש שהן לא לבד.
באחד הלילות הסוערים בסביבות גיל שבועיים פשוט הנחתי אותן אחת ליד השניה והן נרגעו תוך רגע ונרדמו. בתקופה הזו לא היה את המוניטור האישי, אלא רק את הפלטות, כך שנאלצתי לשים אותן לישון ללא מוניטור חלק מהזמן ולא להיות שקטה, אך ניכר היה שזה הפתרון החביב עליהן.
היתרון הגדול של מכשירי הניטור הקומפקטיים הוא שבמקרה של תאומים שישנים יחד באותה המיטה, תוכלו לשים מוניטור נשימתי לכל אחד מהם, היות והבייבי סנס הרגיל וה- NANY, לא יודעים להתמודד עם 2 תינוקות.
ברגע שיש לכם מכשיר ניטור אישי שנמצא על גבי גוף התינוק, אתם מכוסים!
דיסקליימר – אין לראות בהמלצות אלו המלצות רפואיות או בריאותיות, האחריות על השימוש עליכם בלבד.