מי שרגיל לגריל פחמים ואוהב את הטעם של העץ השרוף, בטוח יאהב את מעשנת הבשר הזו של וובר. מכל המעשנות שמופיעות ברשימה שלנו, היא הפשוטה ביותר.
היא לא מתוחכמת ולא מתיימרת להיות כזו. כל מה שתצטרכו זה להרכיב את הקומות שלה ולהניח פחמים בתחתית ואתם מוכנים לצאת לדרך. היא יכולה להיות מעולה למי שרוצה להתחיל ללמוד על עישון בשר בדרך הקלה הבסיסית והמוכרת.
את השליטה על החום הפנימי ועל העשן תשיגו דרך פתחי האוורור שנמצאים בתחתית ובראש המעשנה כמו גם על- ידי פתיחת הדלת. אבל למעשנה הזו יש טרקי נוסף. בחלקה התחתון תמצאו קערת מים ייעודית לנוזלים, שמצד אחד תשמור על הטמפרטורה הפנימית ומצד שני תאגור את השומן שנוזל וכך הוא לא יישרף על הגחלים. התוצאה היא בשאר עסיסי שעובר עישון רטוב.
מד חום במכסה המעשנה מאפשר לכם לפקח על הטמפרטורה הפנימית, כך שתוכלו לדעת בכל רגע נתון מה החום הפנימי ואם אתם צריכים לחמם עוד או אולי לקרר. ואם תרצו למדוד את טמפרטורת הבשר עצמו בעזרת מד חום חיצוני מיועד, פשוט פתחו את הדלת ובדקו את הבשר.
הדגם הזה זוכה להצלחה כבר הרבה שנים, גם בשוק הישראלי וגם בשוק האמריקאי. הוא מגיע בשלושה קטרים שונים: 37 ס"מ, 47 ס"מ ו- 57 ס"מ. לרוב האנשים הגודל הבינוני מספיק, אבל אם אתם אוהבים לארח, לכו על הגדול, אתם לא תצטערו. ותזכרו שהמעשנה הזו תמיד יכולה לשמש אתכם גם כגריל פחמים רגיל.