סלינה גומז נחתה בישראל: Rare Beauty מגיע ל-Be פארם במכירה מוקדמת בלעדית
Be פארם - House of Beauty
Be פארם מביאה לישראל את המותג האייקוני Rare Beauty של סלינה גומז במכירה מוקדמת ייחודית רק באפליקציה
בשורה מרגשת לחובבות וחובבי הביוטי בישראל: Rare Beauty, מותג הביוטי הבינלאומי של הזמרת והשחקנית סלינה גומז, נוחת בישראל! רשת Be פארם מכריזה על פתיחת המכירה המוקדמת של המותג באפליקציית Be פארם במשלוח לכל מקום בארץ החל מהיום (11/10). בהמשך, מוצרי המותג יימכרו גם בסניפי הרשת.
ההשקה החדשנית באפליקציה מאפשרת ללקוחות בכל הארץ להרכיב סל מותגים של House of Beauty, ממגוון מותגי Be פארם: Sephora Collection, Benefit, Sol de Janeiro ועוד (ביבוא מקביל).
Rare Beauty, שהוקם על ידי הזמרת, השחקנית והיזמית סלינה גומז, הפך לתופעה בינלאומית בזכות מוצריו החדשניים, איכותם הגבוהה והמסר החברתי שמלווה את המותג מאז הקמתו. המותג נמכר ברשת Sephora ברחבי העולם, ומוכר בזכות מוצריו החדשניים, הגימורים הטבעיים והיכולת להתאים למגוון רחב של גווני עור וסגנונות איפור.
בין המוצרים שיושקו ברשת (ביבוא מקביל):
-
סומק נוזלי בצבע פוקסיה
-
Soft Pinch Blush Powder – סומקי פודרה בגוונים Cheer ו-Joy
-
Stay Vulnerable Melting Blush – סומק קרמי במרקם נמס בגוון ורוד
-
Soft Pinch Tinted Lip Oil – שמן שפתיים בגוונים Affection, Happy, Joy, Delight, Hope, Wonder ו-Honesty
-
היילייטרים בגימור משי למראה זוהר בשני גוונים
-
ליפ גלוס בגוון Rebel
-
סומק בגימור מאט בצבע ורוד
-
Find Comfort – מיסט לגוף ולשיער בנפח 100 מ"ל
איתן סיידה, מנכ"ל Be פארם: "אנחנו גאים להיות House of Beauty ולהביא לישראל את המותגים הכי טרנדיים בעולם. Rare Beauty הוא מותג שהפך לאייקון עולמי בזכות החיבור האותנטי שלו לקהל. בחרנו להשיק את המותג בדרך חדשנית, מכירה מוקדמת באפליקציית Be פארם, כדי לאפשר לכל הלקוחות מצפון ועד דרום נגישות למותגים האהובים והמובילים בעולם במרחק הזמנה".
יחצ Be פארם
